AKTUELNO

Pretresao nedelju za nama!

Kao i svake nedelje održava se "Izbacivanje" u "Zadruzi 3", a voditelj Ognjen Amidžić dolazi na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi održao intervjue sa zadrugarima. Nakon Milice Kemez, na red je došao Janjuš.

Janjuš se pre svega osvrnuo na posetu ćerke Krune, koja je provela rođendan u rijalitiju sa ocem, te naveo da je i dalje ganut i zahvalan Velikom šefu na poklonima.

Znao sam da mi neće biti svejedno. Radovao sam se tom danu. Sada mi je drago što je vidim zdravu, pomoglo mi je naravno da budem stabilniji ovde. Hvala Velikom šefu na poklonima, oduševila se svakom poklonu mnogo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivši košarkaš osvrnuo se na svađe koje su obeležile sedmicu za nama, a čiji je bio glavni akter.

Ponovio sam 100 puta, da normalnom narodu objašnjavam kako su me one provocirale, nema potrebe. Ja nikome nisam nikad ništa prvi uradio, ja imam svoj mir ovde. Neću da govorim šta je sve izgovoreno sa Kulićkama, to me je držalo par dana. Posle se desila svađa sa Dalilom i Dejanom. Rekao sam da se mi svi posvađamo na jedan dan, da sutra sedimo zajedno. Dejan je skočio da mi kaže da smo svi mi isti, pale su teške reči. Bio sam nervozna tih dana - prepričavao je zadrugar.

Na pitanje da li će se dogoditi pomirenje sa Marijom i Miljanom Kulić, Janjuš je rekao.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada neću izgladiti odnos sa Kulićkama! Dao sam časnu reč! Nikada neću ovde nikoga da napadnem prvi, ali ću da se odbranim! Ne znam da li me gledaju kao konkurenciju nakon "Zadrugovizije", ali znam da ja nikada nikoga neću napasti prvi, pa makar taj neko bio najveći favorit. Siguran sam da ako te narod voli, voleće te ma šta god uradio - tvrdio je Janjuš.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Marko Janjušević

'