AKTUELNO

Smatra da se Ivan nije pokazao u najboljem svetlu.

Pinkova zvezda, učesnica prve sezone "Zadruge 1" i sestra aktuelnog zadrugara Filipa Reljića, Sara Reljić gostuje ove noć kod voditeljke Dušice Jakovljević kao podrška nominovanom ukućaninu Ivanu Gajiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom gostovanja Sara je komentarisala ekipu koja nosi naziv III/2, a u kojoj se između ostalih nalazi i njen brat. Tada je Reljićeva istakla kako joj je žao što u prvoj sezoni, kada je ona učestvovala, nije imala ekipu kao što je III/2.

Meni se sviđa njihova ekipa. Nisam očekivala da će da ima takvo društvo. Super mi je Ivana Krunić, Ivan Gajić... Ja bih volela da sam ja u Zadruzi 1 imala takvu ekipu, ali nisam imala - govorila je Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, ne znam vremenski koliko dajem ovoj ekipi. Mislila sam da će kraj biti kada su Mateja i Tara bili zajedno, pa kada oni raskinu... Ali, nisu. Deluju mi da će oni da potraju - rekla je pevačica.

Sara je zatim komentarisala Ivana Gajića za kog je rekla da joj je žao što ga publika nije upoznala u najboljem svetlu jer je bio povučen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan od prvog dana kao da nije tu. Žao mi je što narod nije video, bukvalno, koliko je on dobar čovek. On u privatnom životu nije onaj klasičan tip novinara. U Zadruzi je... Kao da je bio ugašen sve vreme. Žao mi je što narod nije video koliko je on interesantna osoba. On je totalni opozit Đedoviću, Đedović se trpa i gde treba i gde ne treba... Oni svi znaju da Gajić previše zna i neće da ga čačkaju - ispričala je Sara.

Autor: S.Kuvekalović

#Sara Reljić

'