AKTUELNO

Za mnoge slučajeve su sudski procesi i dalje u toku.

Na domaćoj estradi mnogi muškarci odlučili su da priznaju vanbračnu decu, međutim, postoje i oni koji negiraju roditeljstvo, iako postoje validni dokazi za to, čak i sudski.

Dragan Kojić Keba je prvi na spisku koji neće ni da čuje za svoju ćerku Inu, rođenu iz veze sa Ljiljanom Jevremović. Godinama su odlazili na suđenja, sve dok sud nije nepobitno utvrdio njegovo očinstvo i naložilo mu da plaća alimentaciju. Pevač je tvrdio da Ina nije dete koje je ,,rođeno iz ljubavi".

Foto: Pink.rs

Sa druge strane, pevač Marinko Rokvić, ćim je saznao da je dobio vanbračnog sina Darija, odmah je to razglasio. Marinko se oduvek prema svom sinu ponašao vrlo korektno, pa ga je i tretirao kao punopravnog člana porodice. Dario se trenutno nalazi u Kanadi, gde živi sa suprugom i dvoje dete, međutim, povremeno poseti Beograd, kada iskoristi priliku da bude sa svojim ocem, ali i braćom Nikolom i Markom.

Foto: Kobra

Još jedan na spisku očeva koji ne žele da priznaju očinstvo je i pevač narodne muzike Miroslav Ilić. Pevač je pre 33. godine tokom afere sa Mirjanom Antonović dobio sina Devina, ali on nikada nije hteo da ima kontakt sa njim. Ono što je zanimljvo jeste da je i dalje u toku sudski proces u Beogradu, tokom kojeg će Ilić biti podvrgnut DNK analizi.

Foto: Andrej Nihil

Autor: Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Miroslav Ilić

#marinko rokvić

'