AKTUELNO

Sevale varnice u emisiji "Magazin In".

Voditeljka i autorka emisije "Magazin In" Sanja Marinković je u ovonedeljnom izdanju ugostila Gocu Tržan, Saru Reljić, Slavicu Đukić Dejanović, Suzanu Mančić i Nataliju Simović.

Sanja je upitala svoje gošće kada su i kome izgovorile rečenicu "Pravićeš me od blata", a onda je došlo do nepredviđenih varnica između Goce i Sare.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad, a meni muškraci često. Jedna mala lekcija za žene - jedini način da iz veze ili iz braka izađete bez da budete razapete na stubu srama je da on vas ostavi, a ne vi njega. Muškarci retko ostavljaju svoje žene, njima odgovaraju da imaju siguran obrok, čist veš, mesto gde će da spavaju, s*ks kad god požele i to retko kad menjaju za ljubavnice, a žene to češće rede - rekla je Goca.
Ja ne znam zašto oni misle da su Bogom dani, misle: "Nema šanse da ona mene ostavi, a ja idem da radim šta hoću". U fazonu su: "Tražićeš me, biće ti žao" - nadovezala se Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko te nije voleo kao ja - dodala je Suzana Mančić.
Ne, to je blam za njih, oni su frajeri, kako on da prizna da je na neki način slab time što te je voleo - rekla je Reljićeva.
Koliko ti godina imaš, izvini - upitala je Goca Saru.
23, ali sam pozvana u emisiju kao i ti - odbrusila joj je mlađa koleginica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam te uopšte provocirala, nego te pitam jer me zanima kako u tim godinama stvari funkcionišu - rekla je Tržanova.

Autor: R.L.

#Goca Tržan

#Sara Reljić

'