AKTUELNO

Kada je primljen u bolnicu bio je životno ugoržen.

Proslavljeni pevač Đorđe Balašević doživeo je juče infarkt od koga se se trenutno oporavlja na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde su mu ugrađeni stentovi. On je zbog toga otkazao mnogobrojne koncerte koji su bili zakazani.

Ovo teško zdravstveno stanje popularnog pevača i kantautora najteže je palo njegovoj porodici, supruzi Oliveri i deci, ćerkama Jovani i Jeleni i sinu Aleksi. Njegova porodica može da posećuje pevača, ali su sve ostale zvanične posete strogo zabranjene.

Foto: Printscreen YouTube/titanikSlo

Olja i deca su van sebe otkad je Đoletu pozlilo i kad je hitno prebačen u Kamenicu. Na sreću što je bio nadomak tako dobrih lekara, da su mogli brzo da reaguju i otpuše mu zakrčenja u krvnim sudovima. Dobro je podneo operaciju, oseća se dobro, na intenzivnoj je nezi i zabranjene su mu posete - rekao je izvor iz Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Balaševićev tim je u prvi mah želeo da sakrije informacije o njegovom teškom zdravstvenom stanju od javnosti, ali kako su morali da otkažu koncerte koji su bili zakazani, bilo je neophodno da se oglase, što je učinila Đoletova ćerka Jelena Beba Balašević.

Foto: E-Stock/Marija Cakić

Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert, žao mi je što moram da vas obavestim da se večerašnji koncert odlaže jer život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda. Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti. Za koji dan će biti sve sasvim ok, pa nastavljamo. Molim vas za razumevanje i strpljenje - napisala je Beba.

Autor: Pink.rs

#Đorđe Balašević

'