AKTUELNO

Zadrugarka nije želela da prizna da su se njih dvoje poljubili.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Naredno pitanje je upitio Mateja Matijević Gagiju Đoganiju, a njega je zanimalo da denser ispriča detalje poznanstva sa Erminom Pašović. Đoganijevo izlaganje je izazvalo pravu pometnju u Beloj kući.

Foto: Facebook.com/Ermina Mina Pasovic, Pink.rs

Bio sam apsolutno iskren. Ne znam šta te zanima, da li sam je poljubio. Kada je Ermina ušla u "Zadrugu". Ermina i ja smo se upoznali u martu, maju, kockali smo se. Postojale su simpatije između mene i nje. Kasnije sam shvatio da se nismo našli po pitanju kuckanja, da bi se desilo nešto više. Ostali smo na kuckanju i video-pozivu. Pričali smo uopšteno o našem životu, o "Zadruzi". Stekli smo prijateljstvo. Ja sam objasnio Luni da je Ermina moja dobra prijateljica. Tokom mog puta na more, ja sam se čuo sa Erminom, ne znajući da je ona sa Banetom u vezi. Ona je mene pitala kako ću ja izdržati u "Zadruzi", jer je znala kako mi je teško pala prva i druga sezona. Onda mi se javila pre 6. septembra. Posle tolikog dopisivanja, mi smo se videli. Ona je došla na Vidikovac kod mene, otišli smo na piće. To je bilo prvo viđanje nje i mene. Ona je otišla, zagrlila me, poljubila me. Kada me je poljubila onako prijateljski, ja sam to tako i doživeo. Možda ona gaji emocije prema meni. Mi smo na proleće završili tu priču oko našeg muvanja - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja dugo nisam imao devojku, tri, četiri godine nije bilo ništa ozbiljno. Ona je sve to znala, ona je u međuvremenu imala nekoga, ali mi to nije rekla. Nisam pretpostavljao da će ona ući ovde. Zgranuo sam se kada je ušla. Ja sam je tada zagrlio i tada me je poljubila. Meni je Bane rekao da je sa njom. Ali mi je rekao da je sa Jovanom iz Beča, ja sam znao da je to Ermina, ali sam se pravio blesav. Pošto se zaklela u dete da me nije poljubila, ona je pala u mojim očima - otkrio je Gagi Đogani.
Pošto si me prozvao ovde i rekao da lažem. Ukanaliću te ovde i reći ću celu istinu. Čovek laže, on nije najinteligentniji. On je glup kao k*rac. On je meni iznosio informacije o njenom braku sa Anabelom. Ja tebe nisam poljubila. On je meni rekao da mu pomognem u toj situaciji (oko rođendana), jer njegova sestra ne bi mogla da se finansijski izbori sa time, pošto Luna nije uz njega - rekla je Ermina zbog čega se Gagi uvredio.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'