AKTUELNO

Njihova ljubav je kao holivudski film.

Našu proslavljenu glumicu Branku Katić retko imamo priliku da vidimo u javnosti, a razlog je taj što ona već dugo ima uspešnu inostranu karijeru.

Životni put ju je odveo u Englesku, gde je, prilikom razgovora sa producentima, upoznala i svog supruga Džulijana Farina.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Branka i engleski producent i reditelj su u skladnom braku već skoro dve decenije, a imaju i dva sina Luja i Džoa. Ipak, Džulijan ne voli da se javno eksponira, pa domaća javnost ne zna kako on izgleda.

Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila - rekla je glumica jednom prilikom i dodala:

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

Kako izgleda suprug Branke Katić možete pogledati OVDE.

Autor: Pink.rs

#Branka Katić

'