AKTUELNO

Folker se prisetio svog života u Bosni.

Poznati pevač Mile Kitić progovorio je o detaljima svog privatnog života koje niko do sada nije znao.

Njegovi hitovi se i danas pevaju po kafanama i klubovima, a sada otkriva kako je uplovio u muzičke vode, kako su nastali njegove popularne pesme, kao i to kako mu ide u ljubavnom životu i šta je ključ njegovog uspeha.

Foto: Pink.rs

- Ne znam kako da vam objasnim, ali mislim da sam rastao u srećnim vremenima. Rođen sam u Bosni, u jednom selu. Kao mali išao sam u školu, igrao se sa decom, naravno, bilo je i obaveza prema kući. Nikada se ne stidim toga. Imao sam mirno i srećno detinjstvo. U to vreme su škole bile pune. Kao dete sam rastao u zdravoj sredini sve do srednjoškolskih dana i mog puta dalje. Pošto sam imao tri starija brata i sestru, kao mezimac sam se izvlačio jer sam bio najmlađi. Dugo sam pešačio do škole. Škola je bila udaljena šest kilometara od moje kuće. Putevi su bili veoma loši, ništa nije bilo urađeno. Redak je traktor bio u selu. Pešačio sam svaki dan šest kilometara, to mi je bilo sasvim normalno. Čak sam znao i kada se vratim ponovo tamo. Problem je bio zimi. Kada napada dubok sneg, neko je uvek iz sela išao napred, od starijih ljudi da nam pročiste put - rekao je Mile u jednoj emisiji i otkrio o čemu je tada maštao.

Foto: Pink.rs

- Kao vrlo mali sam voleo muziku. Mogu da kažem jednu stvar - nije bilo slave u selu na kojoj nisam bio atrakcija. Uvek sam bio u maštanjima da postanem neki svirač, pevač. U muzici sam bio aktivan od malih dana. Moji roditelji nisu shvatali ozbiljno moju želju za muzikom. Čak ni ja nisam razmišljao o tome da ću jednog dana biti tu gde upravo sada jesam.​ Kada sam napustio svoje rodno selo i otišao u Sarajevo, tada su počele ozbiljne stvari. ​​​​​​Ceo život sam maštao da postanem profesor fizičkog. Ne postoji sport kojim se nisam bavio, a najviše sam voleo adrenalinske sportove. Izgleda da je Bog imao neki drugačiji put za mene.

Autor: Pink.rs

#Mile Kitić

'