AKTUELNO

Trenutno je fokusirana samo na predstojeći koncert.

Večeras je kompanija Gorki list organizovala tradicionalnu, glamuroznu žurku na kojoj su se pojavile mnoge javne ličnosti. Jedna od glavnih zvezda večeri bila je pevačica Nataša Bekvalac, koja se pojavila u crnoj odevnoj kombinaciji. Ona je otkrila da ju je i ovoga puta stilizovala njena sestra Kristina, ali da se ona nije ni pogledala u ogledalo pre izlaska iz kuće.

Foto: Pink.rs

Nataša je ovom prilikom otkrila da oduvek voli da popije žestoka pića, jer, kako kaže, život je kratak da bi se pila slaba pića.

Ja pijem samo najžešća, ne mogu, život je suviše kratak da bi se pila lagana pića, ili piješ vodu ili najžešća - rekla je pevačica.

Ona je rekla da će Novu godinu dočekati radno u Beču, ali da nije pobornik crvenog donjeg veša, koji bi, po verovanju, trebalo nositi u novogodišnjoj noći, kako bi ta godina bila puna strasti.

Foto: Pink.rs

Nataša vredno radi na pripremi svog velikog solističkog koncerta koji je zakazan za 14. februar naredne godine u Areni.

Sve je pod kontrolom. Sledeće nedelje imamo prvu, aktivnu, veliku probu. Pogledaćemo svi šta smo radili, sklopićemo koreografije i imaćemo malo širu sliku o koncertu. Teži je koncert nego album. Album je uživancija i ne gledam datum, a sada imamo datum, imamo ogromnu ekipu i baš smo stisnuti. Ja sam samo izvođač, reprezent onoga što smo radili. Ja znam ko su gosti, ali bih volela da to bude jako prijatno iznenađenje. Kakav odmor, meni nema života do 14. ja sam žena bez pauze - rekla nam je Bekvalčeva.

Pevačica je otkrila i da udvarača uvek ima, ali da na njihove poklone ne želi da reaguje.

Stizalo mi je neko cveće, udvaraju se meni muškarci, nije da nije, ali ne znam, sad radim neku vežbu sve što se dogodilo nije se dogodilo, tako da se sad ničega ne sećam, imam amneziju - navela je ona.

Foto: Pink.rs

Nataša je udelila i niz komplimenata koleginici Ani Nikolić, koja je kao i Bekvalčeva razvedena, pa donekle razumeju jedna drugu.

Prelepa žena, prezgodna žena, moja drugarica - rekla je pevačica za Nikolićevu.

Autor: D.B./R.L.

#Nataša Bekvalac

'