AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu serije koja obara sve rekorde gledanosti.

U 30. epizodi jedne od najgledanijih serija, “Crveni mesec”, koja je upravo počela na TV Pink, mnoge tajne će biti razotkrivene, a glavni junaci će morati da se suoče sa svojim postupcima. Sofija je uhvatila majku u laži, Hristina odlučuje da Petru kaže sve što misli, a Teodora konačno preuzima stvar u svoje ruke.

Tokom ponovnih susreta sa Pavlom, Marija očigledno nije bila dovoljno obazriva, pošto je Sofija počela da sumnja i sada od majke zahteva objašnjenje.

Gde se to moja majka smuca noću? Zašto se po ulici okreće oko sebe da proverava da li je neko prati? I kako je moguće da ti ideš po dućanima kada su dućani zatvoreni za mušterije – napala je Sofija Mariju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sutradan, tokom doručka, Ota je zanimalo odakle kutije sa novom odećom u garderoberu. Kako mu je Marija rekla da ide da igra bridž, a ne u dućan, pretpostavio je da su Sofijine, ali je ona odlučila da ne štiti majku, već da kaže istinu.

Video sam one kutije u garderobi, a znam da je mama igrala bridž sinoć, tako da ona nije mogla da ih donese – izneo je Oto pretpostavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Samo ću morati da razočaram vati (oče), to su majčine stvari – rekla je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Petar konačno uspeva da ostane nasamo sa Hristinom, ali glumica nije zainteresovana da trpi njegovo ponašanje.

Ti si, Petre, kukavica! Gde ti je sada čast i junaštvo? Za mnogo manje izlaziš na megdan, a meni nemaš hrabrosti da kažeš da te je porodica naterala da me se odrekneš – vikala je Hristina na Petra.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok razmišljaju šta je najbolje za njihovu ćerku, Vera nastoji da ubedi Jovana da se Teodora ne bi potresla ni ukoliko odluče da raskinu njenu veridbu sa Nikolom.

Ništa se ti ne sekiraj zbog Teodore, ja sam to sve sredila. Smirila se i prihvatila je sve što sam rekla. Biće ona dobro sve i ako otkažemo venčanje – rekla je Vera Jovanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Teodora je pobesnela jer su se Vera i Jovan o njenoj sudbini i venčanju dogovarali mimo nje.

Vi se dogovarate? Pa vi niste bili u stanju nikada ni za šta da se dogovorite, kao ni sada! Nema potrebe više da se trudite, sve ću sama da rešim – bila je odlučna Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će konačno staviti tačku na veridbu sa Nikolom, kako će se Marija izvući iz nezgodne situacije u koju ju je stavila Sofija i da li je Hristina konačno odlučila da prekine svaku vezu sa Petrom, saznaćete u uzbudljivoj 30. epizodi “Crvenog meseca” koja je upravo počela na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#Ivana Dudić

#Miloš Đurović

#RTV Pink

#Roman Majetić

#Televizija Pink

#serija

#serija Crveni mesec

'