AKTUELNO

Ne planira da se ponovo udaje.

Naša proslavljena pevačica Neda Ukraden u domaćoj javnosti prisutna je već decenijama, ali se o njenom privatnom životu veoma malo zna. Naime, Neda ima samo jednu ćerku Jelenu, koju je dobila u braku sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom.

Njihova ljubav je trajala čitavu deceniju, a onda je usledio razvod. Nedin bivši suprug je preminuo pre 6 godina, a pevačica je u ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković otkrila da li bi ponovo mogla da stane na ludi kamen.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U počerku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava - prepričala je Neda svoje iskustvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Neda i Milan su se upoznali kada je pevačica imala 18 godina, a on je bio 14 godina stariji od nje. U braku su dobili ćerku Jelenu, od koje je pevačica dobila troje unučadi.

Autor: R.L.

#Neda Ukraden

'