AKTUELNO

Anita ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali ne želi da napusti kuću.

Anita Baturina, bivša žena Miše Kovača, zajedno sa svojim partnerom Vinkom Gulinom zaključala se u jedan restoran zbog sudske odluke o deložaciji iz porodične kuće i restorana.

Sudskom odlukom jutros je trebalo da bude obavljena deložacija Anite Badurine i njenog dugogodišnjeg nevenčanog partnera iz njegove porodične kuće i restorana u središtu Tribunja, ali su se njih dvoje zabarikadirali su se u svom restoranu i ne dopuštaju sudskim izvršiocima da sprovedu ovu odluku.

Oko kuće ima policajaca i novinara, a jedna bankarska kuća "zaplenila" je svu nepokretnu imovinu u vlasništvu ovog para, navodno zbog nevraćanja hipotekarnog kredita u iznosu od 150 hiljada evra.

Foto: Printscreen Youtube

Kuću koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji, na ulazu u plažu "Zamalin", zajedno su sagradili legendarni pevač Mišo Kovač i bivša misica Jugoslavije Anita dok su bili u braku još početkom osamdesetih godina prošlog veka, pa su u sklopu nje otvorili i restoran.

Posle razvoda kuća je pripala Aniti i u njoj je jedno vreme živela i njihova ćerka Ivana. Ispred kuće u Tribunju danas se pojavilo i vozilo hitne pomoći.

Kako je objasnio Vinko Gulin, Anita Badurina ima ozbiljnih zdravstvenih problema, moguće je da se radilo i o predinfarktnom stanju.

Autor: Jutarnji.hr

#Imovina

#Mišo Kovač

#Nepokretna imovina

#supruga

#Žena

'