AKTUELNO

Novosadska barbika sakrila je ljubavni život od medija, ali jednu stvar je zaboravila.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac u poslednje vreme intrigira javnost svojim odevnim kombinacijama koje ukazuju na to da je spremna za još jedan brak.

Bekvalčeva iza sebe ima tri braka, prvi sa Danilom Ikodinovićem, sa kojim je dobila prvu ćerku Hanu. Potom je uplovila u bračne vode sa Ljubom Jovanovićem, ali njihovo vezivanje bilo je kratkog daha.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Treći Natašin brak bio je sa IT stručnjakom, Lukom Lazukićem, koji je bio pod budnim okom javnosti, nakon što su odlučili da se razvedu. Novosadska barbika tokom ljubavi sa Lazukićem dobila je drugu ćerku Katju.

Međutim, nakon što je stavila tačku na svoj treći brak, pevačica je svoj ljubavni život potpuno sakrila od medija, ali ono ipak ju je nešto odalo. Nataša je u prethodnom periodu izazvala lavinu komentara kada je proglašena za ikonu LGBT populacije, kada se pojavila u belom odelu, sa jasnom porukom ..Ljubav je ljubav".

Foto: Pink.rs

Nekoliko dana kasnije atraktivna plavuša pojavila se u beloj haljini na jednom prestižnom događaju u centru Beograda, kada je izjavila da sluti na četvrti brak. Ono što je zanimljivo jeste da se pevačica vrlo često oblači u belu boju, a ona je i karakteristična za venčanice.

Da li je Bekvalčeva zaista spremna da po četvrti put izgovori sudbonosno ,,da", ostaje nam da saznamo.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: O. Bogdanović

#Danilo Ikodinović

#Ljuba Jovanović

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'