AKTUELNO

Šopićeva ga osudila.

Zadrugari večeras biraju koga će od ovonedeljnih potrčaka, Mime Živković i Gagija Đoganija, nominovati za izbacivanje. Red je došao da svoje mišljenje iznese i Vladimir Tomović, koji je imao žestoke sukobe i sa Mimom i sa Gagijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem. Slušam ove hvalospeve o gospodinu, malo se stidim u ime svih vas. On je jedini čovek koji je meni u negativnom kontekstu pomenuo porodicu. Ovo je još jedan od razloga što me je sramota što sam došao u duel sa njim, ne znam kako da ga nazovem. Ako kažem: "Intelektualna ameba", on to neće shvatiti. Jedan od ljudi koje u popodnevnom dremanju sanjam i jedva čekam da se bolje upoznamo. Jedva čekam susret sa njim napolju - pričao je Tomović.
To je pretnja - dobacio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažu da je naivan, on je glup, nije naivan. Misli da svi treba da pričamo lepo o njemu. Niko nije naivan ovde, postoje samo glupi i pametni. Tu smo, do kraja rijalitija nećemo imati konflikt, ali ćemo napolju imati susret oči u oči - nadovezao se Crnogorac, pa nastavio:
Mima mi je bila jako iritantna u početku. Kada sam shvatio da iritira 90% kuće, počela je da mi prija. Ne zna kada da stane. Poentira, pa nastavi. Samo treba da poradi na tome i da bude ozbiljan rijaliti učesnik. Nominujem Gagija - završio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Šopić je osudila Tomovićevo izlaganje.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Gagi Đogani

#Mima Živković

#Vladimir Tomović

'