AKTUELNO

Zonjićeva istakla da je ostala u korektnim odnosima sa bivšim zadrugarima.

Petak veče u Beloj kući je rezervisano za nominacije. Mirko Gavrić je kao ovonedeljni vođa za svoje potrčke izabrao Miroslavu Mimu Živković i Gagija Đoganija.

Zadrugari ove noći imaju priliku da iznesu svoje mišljenje i nominuju jedno od njih dvoje. Kada je došao red na Mionu Jovanović, sa kojom je Mima često ulazila u konflikte, Pinkova zvezda je sada imala samo lepe reči za nju.

Foto: Pink.rs

Gagi mi je sve više i više pozitivan, sve najlepše mislim o njemu. Što se tiče Mime, družile smo se, svađale smo se, družimo se i dalje. Ona je meni u lice rekla šta joj smeta, a šta ne. Smatram da je neiskvarena osoba i dobra osoba. Imam pozitivno mišljenje o Mimi. Ja sam nju bolje upoznala, tako da znam šta joj smeta, a šta ne. Ko god da stoji preko puta Mime, ja ću njega nominovati - rekla je Miona Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana Zonjić je takođe imala reči hvale za oba potrčka, ali je naročito nahvalila Gagija Đoganija, bez obzira na to što je imala sukob sa Lunom i Adamom Đoganijem.

Jeste da sam imala sukob sa članovima tvoje porodice, sa Adamom i Lunom, ostali smo u okej odnosima, ali nisam imala sa tobom. Ti si meni, drag, mio, spontan i iskren. Tako da Gagija nikako ne mogu poslati - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Marijana Zonjić

'