AKTUELNO

Izazvala je lavinu komentara!

Luna Đogani najavila je da će u utorak od 15 časova svojoj publici predstaviti novu numeru pod nazivom "U ljubavi luda". Pobednica "Zadruge 2" proteklih dana vredno je radila na novoj pesmi.

Foto: Printscreen YouTube/ IDJTV

Koliko je ponosna na svoju ćerku, sa pratiocima na Instagramu morala je da podeli i njena majka Anabela Bukva. U emotivnoj objavi pevačica je napisala kako će uvek biti tu za svoju naslednicu.

Foto: Andrej Nihil

Toliko sam ponosna na ovog mog sina, mnogi su je osuđivali, istraživali, kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okreće se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pričaju, umorna i nejaka širokog osmeha izađe među ljude pleni svojom jednostavnošću, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim što nisu imali kroz život. Volim te, dobri čoveče, i nije mi žao nijednog izazova koji sam doživela i proživela kroz tebe i sa tobom - napisala je Anabela i dodala:
View this post on Instagram

Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osudjivali, istrazivali kao cudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okrece se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pricaju, umorna i nejaka sirokog osmeha izadje medju ljude pleni svojom jednostavnoscu, a ipak tako posebna u gomili onih koji vriste za onim sto nisu imali kroz zivot. Volim te dobri covece i nije mi zao ni jednog izazova koji sam dozivela i prozivela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uzivaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostanes svoja, nisi dusu djavolu prodala, sama svoj gazda i sve sto radis radis iz ciste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto to si dokazala kroz 2 godine stavljajuci sebe na izvolite. Sada zivis svoje snove ciste kao suza decija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prasta. Budi svoja, budi luda , jedi voli, moli🙏...Bog je veliki.... voli te tvoja mamica i cuvam ti ledja jer to je moja stvar🤪❤🦄 U LJUBAVI LUNA💪

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Puno toga je iza nas, a ono što dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostaneš svoja, nisi dušu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve što radiš radiš iz čiste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto. Sada živiš svoje snove čiste kao suza dečija, a onima koji su tu suzu isprljali neka bog prašta. Budi svoja, budi luda, voli, moli... Bog je veliki... Voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa jer to je moja stvar. U ljubavi Luna - piše u Anabelinoj objavi.

Foto: TVPink Printscreen

Luna nije ostala imuna na ove reči, pa je nakon nekoliko minuta ispod mami poručila: "Volim te najviše na svetu" i postavila tri srca. Ostaje nam da sačekamo utorak kako bi čuli novu Luninu pesmu "U ljubavi luda".

Autor: S.Kuvekalović

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'