AKTUELNO

Ivi i Stefanu neće biti svejedno!

Ljubav Ive Grgurić i Stefana Karića, iako je imala manje trzavice, i dalje cveta pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga"

Foto: TV Pink Printscreen

O njima i njihovoj vezi se mnogo nagađalo i pričalo, a u poslednje vreme su se pojavile i glasine kako Osman Karić, Stefanov otac, planira Ivi i svom nasledniku da pazari stan kad napuste Zadrugu. Tim povodom mi smo stupili u kontakt sa Osmanom, koji ne vidi tako blistavu budućnost Ivi i svom sinu.

Stefan i Iva jesi u vezi, neki kažu bez emocija, ja lično mislim da tu emocija ima sa obe strane. Ali nemojte da zaboravite da i Iva i Stefan imaju neprežaljene ljubavi napolju. Iva Marinka, a Stefan koji još uvek žali za pokojnom Dijanom - kaže Osman i dodaje:
Mislim da će se vremenom ta veza rasplamsati na bolje, vreme će pokazati, nadam se. Što se tiče kupovine stana, mnogo ste me precenili u finansijskom smislui. Mnogi misle da sam milioner, ja samo imam suprugu koja štedi novac i bavi se finansijama. Stefan već ima stan koji ga čeka kad bude odlučio da se ženi, a da li će to biti Iva ili neka druga, videćemo - rekao nam je Osman.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Osman samo obazriv i ne želi da se zaleće ili mu se snajka ipak ne dopada toliko pokazaće vreme.

Autor: N.V.

#Iva Grgurić

#Osman Karić

#Stefan Karić

#Zadruga

'