AKTUELNO

Tresla se Bela kuća zbog njihovog odnosa.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Voditelj Milan Milošević pročitao je i naredno pitanje koje je bilo upućeno Vladimiru Tomoviću, a ono je glasilo: "Šta je to Maja slagala kad si je mazio po telu, videli smo kada je vetar oduvao bademantil?".

Foto: TV Pink Printscreen

Mene povređuje što se devojke ovde prave mutave, napolju se vidi sve. Ovde imamo takve promene, devojke se prave mutave, glupe, gluve... Ako je nekog sramota što sa nekim deli postelju, treba pre toga da se ogradi. Svi smo svedoci. Ispao sam ja izmanipulisan ovde. Ona je prvi dan rekla da ne želi u priču sa mnom, rekao sam joj: "Ok", sama je ušla u priču. Slagala je sve od ''a'' do ''š''. Mogla je da kaže: "Neću da odgovorim na to pitanje, to su intimne stvari". Ni sa jednom devojkom nisam bio bliži nego sa Majom. Mina je van konkurencije, ona je iskrena prema meni, prema gledaocima. Maja je rekla da se stidi toga što je bilo sa mnom, kao da sam ja šugav i gubav. Mogu da idem još niže nego što ona može. Ona je rekla danas u svađi sa Stefanom: "Skloni se odavde. Ćuti ti, znamo koga si hteo da varaš sa mnom, a ja ti nisam dala" - naveo je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina. Ja nijednu devojku nisam spomenula jer sam rekla da neću da čačkam tu temu - rekla je Maja Marinković.
Kakav smrad moraš da budeš da bodeš u tu bolnu temu? - naveo je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao pre toga: "Mrš odavde, nije ovo ničije privatno vlasništvo''. Ti si se, Vladimire prodao za par glasova - rekla je Marinkovićeva.
Ovo je bleda kopija Stanije Dobrojević, i to isprana - konstatovao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je odmah pročitao i naredno pitanje, koje je bilo upućeno upravo Maji, a glasilo je: "Da li misliš da te je Vlada po nalogu svoje devojke Mine namerno ponizio".

Da, mislim da je igrao igru sa mnom. Ja sam priznala šta je bilo. Uopšte me ne bi čudilo da je to po Mininiom nalogu, jer mi smo u jako lošim odnosima. On je ispao jako loš, tako se ne ponaša jedan šmeker i džentlmen. Ja sam prva priznala da smo se mi poljubili. Nije bilo onoga ispod pokrivača, to je Minin posao. Ja sam slobodna devojka, ali ni sa kim ovde nisam imala ništa. Ja sam njega poštovala. Nije me sramota zbog njega, već me je sramota da budem u trouglu sa Minom, jer je ona za mene dno dna - zaključila je Maja.
Maja dva od mene neće da dobije nijedan savet. Ona mene ništa nije poslušala. Dok je bila u drugoj sezoni slušala me je, nije pogrešila, lepo se plasirala, a ovu Maju ne želim da podržim. Otišla je prvo kod Stefana u krevet. Pa je onda sa Tomovićem, pa sa Matejom, pa je pokušavala sa Filipom... Maja ispade najgora ovde. Kažeš da su sve ćurke, a šta si ti uradila? - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj obraz je čist, ja sam slobodna, on je slobodan. Ja sam se poljubila sa njim, kad sam ja htela, a ne kao ove - navela je Maja.
Ista si postala kao i one, sama si se stavila tu - zaključila je Marija Kulić.
Maja je upala u isti koš kao sve druge devojke. Sve koje idete u krevet i koje se grlite, mazite sa njim, nemojte očekivati neko poštovanje, u istom si košu sa njima svima - navela je Saška Karan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja iz "Zadruge 2" nije prava, ovo je prava Maja, tada je sve glumila. Kada je bila sa Markom Miljkovićem pričala je: "Ja sam prva bila", a sad Vladimiru koja je, sedma, osma. Ona je bleda kopija Stanije, počela je kao ona da igra igru - rekla je Miljana.
Ona to priča zbog Zole... Mene on ne interesuje za tri života. Da sam htela da budem sa njim ja bih bila - navela je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'