AKTUELNO

Iznela svoje mišljenje o dramatičnim potezima koje Dragojevićka sprovodi kada joj nije sve po volji.

Dalila Dragojević je sinoć tokom emisije "Pretres nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević ponovo ishisterisala zbog toga što je kažnjena nedeljnim honorarom zbog kršenja pravila Velikog šefa, a nakon toga još jednom, kada ju je novinar Marko Đedović prozvao da ukućani već dve nedelje dobijaju smanjenje budžeta zbog nje i još nekoliko zadrugara. Podsetimo, to nije prvi put da Dalila i njen suprug Dejan prave ovakve scene, što zadrugari često komentarišu na negativan način.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuba Pantović, učesnica druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, oglasila se jutros na društvenoj mreži Instagram i prozvala ljutu protivnicu svoje ćerke Aleksandre Subotić.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Kako više nije blam one potencijalne (lažne) pobegulje iz Zadruge da onako dramos*raju?! Malo, malo, pa u nedostatku bitnosti ide šou: "Bežim, sprečite me". Izgleda da je blam na rasprodaji, pa se većina nakupovala - napisala je Ljuba i stavila emotikom koji označava povraćanje, kao i palac na dole, koji označava nepodršku.

Foto: Instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Osim Dalile, sinoć je svoj beg najavila i Ermina Pašović, devojka Baneta Čolaka i zadrugarka koja je sinoć raskrinkana za crnim stolom, pa je Ljuba možda mislila i na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#Ljuba Pantović

'