AKTUELNO

Ukućani smatraju da je Matijević iskoristio Simovu.

Odnos Tare Simov i Mateje Matijević danima unazad intrigira javnost. Njih dvoje su prethodnih dana uživali u ljubavnoj haromoniji dok su živeli u hotelu, a otkako je maneken istakao da ima kočnicu da nastavi vezu, sve je krenulo po zlu.

Voditelj Milan Milošević je tokom emisije "Pretres nedelje" upitao Mateju da pred svim zadrugarima objasni u kakvom su njih dvoje odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja, hajde da nam definišeš svoj odnos sa Tarom? Šta se dešava među vama i šta to tebi ne dozvoljava da budeš iskren prema samom sebi? - upitao je voditelj Mateju.
Bili smo veoma bliski u hotelu. Postoji strast između nas dvoje. Ja ni u kom momentu nisam mislio da razočaram Taru. Mnogo mi je teško što ona poslednjih dana ima emotivne lomove. Zbližio nas je hotel. Imali smo seksualni odnos. Ja volim nju, ona meni na neki način znači - rekao je Matijević, a onda nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog Matejinog priznanja da su on i Tara imali s*ks, zadrugari su osudili Matijevića, a Lepi Mića mu je očitao lekciju.

Čoveče, ako si imao sa njom s*ks, onda moraš da je poštuješ. On se nekoga boji. Mateja ne ume da objasni svoje stanje emocija. Možda ti nju ne voliš na onakav način na koji ona tebe voli, ali i te kako ti je stalo do nje - kritikovao je Mića Mateju, a onda su zadrugari dali svoj sud o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao za Maju da je top devojka. Tara je njegov tip devojke karakterno, ali fizički mu se dopada Maja - otkrio je Đedović.
Ja te osuđujem, ne možeš ti da provodiš 15 sati sa njom, da se grlite i da se mazite i posle joj kažeš da ne možete da budete zajedno. Žao mi je što Tara zna da je sa njegove strane voljena, ali da postoji prepreka, a on to neće da joj kaže - rekla je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'