AKTUELNO

Odgovorila kao iz topa!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac priznala je kao iz topa za koje je sve bivše pomislila da su naklonjeni jačem polu. Nedavno, pojavivši se na jednom događaju u pratnji prijatelja, bez dlake na jeziku otkrila je detalje najveće intime. 

- Jeste, to sam pomislila za svakog partnera! - ispričala je nasmejana pevačica, koja je te večeri proglašena za gej ikonu. 

- Znači mi mnogo ovo priznanje, svaka vrsta podrške mi znači. Godinama podršku dajem svim ljudima koji razmišljaju tako da ih vodi samo ljubav - poručila je Nataša.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Za Noć veštica ona se nije kostimirala, već se na žurki pojavila sa plavom perikom, a preko elegantnog belog odela ponela je natpis u duginim bojama. ,,Na pitanje zašto je odabrala baš tekst "ljubav je ljubav" i belo odelo pevačica je poručila:

- Mislim da tu ne treba objašnjenje, tako je jasno. Treba samo da pogledate. A belo odelo je zato što je čisto i zato što sluti na slobodu. Ljubav i sloboda je ono što ja podržavam i za šta ću se uvek boriti. Nisam razočarana u ljubav - istakla je ona.

Foto: Pink.rs

Bekvalčeva je priznala i da joj se neretko desi da joj se udvaraju žene, ali i da joj njihova energija prija, te da joj to ne smeta.

- Na dnevnom nivou doživljavam udvaranja, ali ne ta udvaranja u smislu nečega što ti nije okej. Doživljavam komplimente i neku lepu energiju i ne mogu da je nazovem udvaranjem, ali mogu da je nazovem energijom koja mi prija - otkrila je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'