AKTUELNO

Svaka čast!

Ivana, ćerka popularne folkerke Sanje Đorđević, pre nekoliko dana postala je doktor prava u 30. godini! Pevačica se na društvenim mrežama oglasila, rekavši da je ponosna na naslednicu, a brojni pratioci čestitali su joj na lepim vestima. 

View this post on Instagram

Došla meni moja kćerkica❤# uživamo#Saša Matic#Car#

A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on

Kao što znate, Ivana je posle studija prava, u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - kaže Sanja i dodaje:
Ivana je od ujutro do uveče bila u biblioteci kod Hrama Svetog Save, bilo je veoma naporno, a i meni je bilo stresno, verujte mi. Njen cilj je da radi u nekoj od svetskih organizacija, da tamo zastupa sportiste i sa naših prostora. Zbog toga je i polagala diferencijalne ispite u Cirihu - objasnila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Sanja Đorđević

#ćerka

'