AKTUELNO

Pevačicu će ove reči zaboleti.

Kako domaći mediji pišu, Andreana Čekić i njen verenik Marko Milošević imali su prošle nedelje žestoku svađu tokom nastupa u Americi koja je prouzrokovala njihov raskid. Kako se navodi, Andreana i Marko su se posvađali zbog novca prilikom čega ju je on pljunuo i pocepao joj majicu.

Foto: E-Stock

Posle ovog skandala u Americi, oglasila se i Markova još uvek zakonita supruga Marina koja je istakla da isključivo gleda svoj život i ne zanima je šta Marko radi.

Mene ne zanimaju ni Andreana, ni Marko, ja sam prebolela to, imam svoj život sa mojom ćerkom. Znam da su raskinuli, potvrdili su mi to prijatelji neki, znam da su i njega ranije poslali iz Amerike u Srbiju, ne znam gde je i ne zanima me. Ja čekam da se desi taj razvod, naravno da ne odustajem od toga. Sreća se ne gradi na tuđoj nesreći, to je ona trebalo da zna. Odvojila je oca od ćerke, tako da ne znam šta je očekivala - rekla je Marina i dodala:

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Ne znam ko će sad da joj nosi kofere, možda se predomisli, pa se pomire, opet vam kažem, ne zanima me. Ja sam srećna žena, imam moje dete koje me čini srećnom i ponosnom! Ne znam šta to Andreana budi u njemu da bude agresivan, kako kažu. Ja sam sa tim čovekom provela deset godina i probleme te vrste nismo imali, niti bih to ikad dozvolila i trpela. Kako seješ tako žanješ, ja sam od početka govorila da odozgo neko sve gleda! - zaključila je Marina, još uvek zakonta supruga Marka Miloševića.

Čekićeva nije želela da daje izjave koje se tiču njenog odnosa sa Miloševićem, želeći da zatvori ovu temu.,,Podsetimo, Andreana i Marko su se verili pre nešto više od mesec dana, a po svemu sudeći, oni su imali mnogo ljubavnih problema koji su doveli do raskida veze.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Andreana Čekić

'