AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije koja je osvojila region.

Nova 17. epizoda serije “Crveni mesec” večeras od 21 čas na,TV Pink uvodi vas još dublje u komplikovane i napete odnose među glavnim,likovima.

Osećajući se zapostavljenom, Teodora želi da se konačno i,definitvno suoči sa Nikolom, i kaže mu sve što joj je na duši. O svom sledećem,potezu koji planira sa Nikolom, Teodora je razgovarala sa prijateljicom,Nadeždom.

Pozvaću Nikolu – rekla je Teodora, što je zaprepastilo Nadeždu.
Nisi valjda luda da mu kažeš – rekla joj je prijateljica, ali je Teodora odlučna:
Reći ću mu sve šta mislim i osećam.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Oto je Mariju izveo na ručak, ali umesto da uživa u vremenu,koje provodi sa suprugom, ona je iskoristila priliku da ga napadne.

Znači kad te ja pitam nešto što me interesuje, ti nećeš da mi kažeš. A kad radim za tebe u poslanstvu, onda te to ne brine baš mnogo – rekla je Marija Otu.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Nakon ručka, Marija sreće Davida i moli ga da je odveze do grada,da bi se, kako se ispostavilo, sastala sa ljubavnikom Pavlom.

Došla sam zato što moramo o nečemu vrlo važnom da razgovaram sa tobom – rekla mu je Marija, ali je Pavle bio prilično ironičan:
I ja sa tobom, ali ne sada i ne ovde. Zato što mi je stalo do tebe i tvoje reputacije.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Petar i dalje pokušava da popravi poljuljan ljubavni odnos,sa zanosnom Hristinom, ali ga iskusna glumica i dalje drži na tankom ledu.

Ja sam mislio da jedna dama veruje svojoj intuiciji, a ne da sluša gradske priče – rekao je Petar, ali se Hristina nije dala prevariti:

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Pa tačno tako. Ova dama mislila je da je romantični oficir pravi čovek za nju.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Da li će Hristina oprostiti Petru, o čemu Marija mora da,razgovara sa Pavlom I da li će Teodora konačno dobiti sve odgovore od Nikole,,saznaćete u 17. epizodi serije “Crveni mesec” večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: MĐ

#Crveni mesec

#Ivana Dudić

#Miloš Đurović

#RTV Pink

#Roman Majetić

#Televizija Pink

#serija

#Željko Mitrović

'