AKTUELNO

Čitava ceremonija bila je organizovana po tradicionalnim srpskim običajima, pa su svatovi išli po mladu u rodnu Žitorađu.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na večnu ljubav zaklela se Željku Ražnatoviću Arkanu na današnji dan 1995. godine. Iako je tada imala samo 22 godine i na svadbu je pristala bez mnogo razmišljanja, nikada se nije pokajala što se rano udala.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica je blistala u venčanici grčkog dizajnera Dimitriosa, dok je komandant Srpske dobrovoljačke garde nosio vojno odelo srpskog vojvode iz Prvog svetskog rata, da bi se za građansko venčanje presvukao u smoking.

Kako tada niko nije znao kako izgleda originalno odelo srpskog vojvode, u pomoć je priskočio Dragiša Spasojević, vrhunski krojač beogradskog pozorišta "Boško Buha".

Foto: Printscreen

Čitava ceremonija bila je organizovana po tradicionalnim srpskim običajima, pa su svatovi išli po mladu u rodnu Žitorađu. Crkveno venčanje održano je u crkvi Svetog Arhangela Gavrila, a svadbeno veselje upriličeno u prestižnom prestoničkom hotelu.

Foto: Printscreen Youtube

Svadbu Cece i Željka Ražnatovića prenosile su dve najveće medijske kuće u Velikoj Britaniji i Americi - BBC i CNN, a domaći mediji su do najsitnijih detalja izveštavali o svadbi veka.

Arkan je samo dvadesetak dana pre nego što se treći put oženio priznao da je morao da traži specifičnu potvrdu od Srpske pravoslavne crkve kako bi mogao da oženi Cecu.Pred samo venčanje, Ražnatović nije imao tremu, a tada je otkrio i da je bio protiv velike svadbe, međutim ipak je ispunio želju svojoj nevesti. Arkan je tada govorio da je njegova velika želja da mu Ceca rodi petoro dece, međutim on je iza sebe ostavio dvoje, ćerku Anastasiju i sina Veljka.

Autor: M. K.

#Arkan Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#svadba

'