AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Popularni pevač i bivši zadrugar Sloba Radanović navodno se pohvalio svojim bliskim prijateljima da je dobio ponudu koju nije mogao da odbije. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uputila je poziv Radanoviću da bude počasni gost na veselju njenog sina.

Naime, kako će se 24. novembra desiti svadba decenije o kojoj se već nedeljama unazad priča, Radanović će navodno biti glavni gost koji će uveseliti mladence Bogdanu Rodić i Veljka Ražnatovića. On je navodno istakao da je presrećan što će biti jedan od glavnih pevača na veselju koje izaziva pažnju čitavog regiona.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Kako bi zablistao u što boljem svetlu, pevač se dodatno organizovao oko svog izgleda, pa svakodnevno posećuje teretanu i vodi računa o ishrani.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako je već poznato, svadba Bogdane i Veljka održaće se u Hramu Svetom Save, a potom će se slavlje nastaviti u jednom luksuznom beogradskom hotelu. U porodicama mladenaca već se uveliko priprema za poseban dan, spekuliše se da će biti oko 500 zvanica, prema prvom dogovoru.

Tokom svog takmičenja u muzičkom talent programu ,,Pinkove zvezde" Radanović je pridobio Cecine simpatije, jer su joj se dopale njegove glasovne sposobnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Sloba Radanović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'