AKTUELNO

Atraktivna crnka šokirala je fanove na društvenim mrežama svojim novim obaveštenjem.

Starleta i novopečena pevačica Stanija Dobrojević ima veliku želju da dodatno upotpuni svoju radnu biografiju i pokaže svima koje još sve talente poseduje, pa ne bi bilo iznenađujuće ukoliko bi je domaća TV publika uskoro gledala u nekoj popularnoj latinoameričkoj sapunici.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je kao mala često gledala serije, Stanija je oduvek maštala da bude stanarka raskošne rezidencije, kako oni tamo nazivaju velelepne vile. Budući da njen porodični dom u Rumi krasi stilski nameštaj, pevačica je rešila da ga preimenuje i od sada zove rezidencijom, kao da je akterka latinoameričke serije.

Foto: Instagram

Dobro jutro! Pripreme ručka u rezidenciji Dobrojević - napisala je Stanija u opisu video-snimka na svom nalogu na Instagramu, a onda fanovima pokazala šta će to svi stanari rezidencije Dobrojević danas ručati.

Foto: Instagram

Nedeljni ručak je najčešće treba biti obilan i jak, pa je domaćica Stana odlučila da svojim ukućanima pripremi meso, a da li će atraktivnoj crnki producenti latinoameričkih sapunica omogućiti da otpočne život u pravoj rezidenciji poput onih koje smo mogli da vidimo samo na televiziji, ostaje da vidimo.

Autor: D. Tanasijević

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#starleta

'