AKTUELNO

Ovo su novi detalji.

Nedavno je nepoznata osoba bacila bombu na prostorije muzičke produkcije "FM Play", a producenti Filip Miletić i Miloš Roganović kao jedinu osobu sa kojom nemaju dobru saradnju naveli su pevačicu Editu Aradinović.

Foto: Pink.rs.

PROČITAJTE: SEVERINA I IGOR SE POJAVILI U BEOGRADU! Nikad zaljubljeniji, a svi su pričali da je pevačica GOLA ISPOD MANTILA! (PAPARACO)

Edita je juče saslušana u policiji ovim povodom, a tada je odbila da ide na poligrafsko ispitivanje. Filip Miletić sada govori da se dogodila velika novina kada je reč o rešavanju ovog slučaja i da njih dvojica imaju veliku podršku od strane saradnika.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Luka Marotti

PROČITAJTE: Devojka koja je pronađena mrtva u automobilu na Novom Beogradu ubijena pored zgrade Nade Obrić i Verice Šerifović! Pevačica u šoku: STRAŠNO JE ŠTO SE DOGODIO TAKAV ZLOČIN!

Foto: Pink.rs

Inače, Edita Aradinović je na saslušanju, u prisustvu advokata, rekla kako nema veze sa ovim incidentom. Takođe, Edita je inspektorima priznala da već duže vreme nije u dobrim odnosima sa vlasnicima ove producentske kuće. Podsetimo, Filip Miletić i Miloš Roganović osnovali su grupu "Ministarke" u kojoj je Edita pevala.

Pink.rs

#Edita Aradinović

#Filip Miletić

'