AKTUELNO

U studio kod Tijane i Ognjena stiže jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima.

Vaša omiljena emisija o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ na programu je i ove nedelje u 14 časova, a Tijana Prica i Ognjen Nestorović u studiju će imati ekskluzivnu gošću.

Ovonedeljno izdanje emisije „Premijera – Vikend specijal“ razlikovaće se od ostalih, jer će u potpunosti biti posvećeno najvećoj regionalnoj muzičkoj zvezdi – Severini Kojić!

Foto: Goran Perešin

U susret predstojećoj regionalnoj turneji „The Magic Tour“, Severina će se u studiju kod Ognjena i Tijane osvrnuti na svoju uzbudljivu i sadržajnu karijeru.

Nakon velike turneje „Dobrodošao u klub“, koju je videlo više od 250.000 ljudi, Severina je najavila četvrtu, još spektakularniju turneju – „The Magic Tour“ – koja će 16. novembra započeti u njenom rodnom Splitu, a potom će se nastaviti i u ostalim velikim gradovima poput Beograda, Ljubljane, Zagreba, Skopja i mnogih drugih.

Već je poznato da produkcija ove turneje nadmašuje sve do sada viđeno, odabrana je ekipa vrhunskih umetnika, čak 100 ljudi uključeno je u organizaciju, a širom regiona putovaće 15 šlepera opreme. Nove detalje o regionalnoj turneji, Severina će otkriti upravo u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: Goran Perešin

U specijalnoj emisiji koja predstavlja omaž njenoj tri decenije dugoj karijeri, Severina će se prisetiti brojnih detalja, uspona i padova na putu do titule najveće regionalne pop zvezde.

U ovonedeljnoj emisiji sve rubrike – „Događaj nedelje“, „Broj nedelje“, „Slika nedelje“, „Priča nedelje“ – biće posvećen upravo Severini, a kroz nekoliko priloga prisetićemo se najznačajnijih trenutaka u njenoj karijeri dugoj čak tri decenije. Kako se njena karijera transformisala, kako je došlo do saradnje sa Bubom i Jalom i kako je postala i regionalna modna ikona – Severina otkriva u najgledanijoj emisiji o poznatima.

Foto: Goran Perešin

O pripremama za turneju, planovima za budućnost i svim aktuelnim temama, Severina će govoriti upravo kod Tijane i Ognjena, zato se udobno smestite jer vas u nedelju 27. oktobra uživo od 14 časova u “Premijera – Vikend specijalu” očekuje magija!

Autor: M. Đ.

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Severina Kojić

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

#voditelj

#voditeljka

'