AKTUELNO

Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore omogućen je potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u ''Zadruzi 3''.

Kao što je najavljeno, od 15. oktobra kod svih kablovskih operatera na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore dostupna su četiri nova, potpuno profilisana kanala - Zadruga Live, Zadruga Live 2, Zadruga Live 3 i Zadruga Live 4.

S obzirom na to da za “Zadrugom” vlada veliko interesovanje, ne samo u Srbiji, već i u regionu, gledaoci od sada imaju mogućnost da putem četiri nova kanala 24 časa prate dešavanja iz rijalitija koji već treću sezonu zaredom nosi titulu najgledanijeg na ovim prostorima.

Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore omogućen je potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u “Zadruzi 3“. Pored toga, na svakom od četiri kanala prikazane su druge lokacije, što gledaocima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje učesnike žele da gledaju.

Foto: Pink.rs.

Kako ne biste propustili nijedan trenutak u hiper – rijalitiju “Zadruga 3“, potrebno je da kod svog kablovskog operatera potražite četiri nova kanala, Zadruga Live, Zadruga Live 2, Zadruga Live 3 i Zadruga Live 4.

U periodu od dve nedelje, tačnije do 3. novembra, sva četiri kanala “Zadruge” biće potpuno besplatna, a kako bi iskoristili pravo besplatnog gledanja, pozovite svog kablovskog operatera.

Kako je pred zadrugarima još devet meseci, nema sumnje da nas najnapetije, najinteresantnije i najturbuletnije situacije tek očekuju, zato već sada potražite četiri nova kanala “Zadruge“ i pratite kako se odvija stvaran život pred kamerama.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'