AKTUELNO

Četrnaestogodišnja devojčica iz Podgorice oduševila je članove žirija emotivnom izvedbom pesme Elene Risteske.

Deveta po redu milionskom auditorijumu predstavila se Podgoričanka Lorena Janković, koja je otpevala pesmu Elene Risteske "Doživotno".

Foto: TvPink Printscreen

Već u prvim sekundama svoje emotivne interpretacije Lorena je dobila tri glasa, a kako je njen nastup odmicao, svoje stolice podligli su i preostali članovi žirija, čime je ona obezbedila direktan prolazak u šesti krug takmičenja.

Goca Tržan nije mogla da obuzda emocije, pa su joj zasuzile oči, što je primetila Marijana Mićić. Kada je došao red da članovi žirija prokomentarišu Lorenin nastup, Goca nije štedela reči hvale.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si jedno apsolutno savršenstvo na bini, nestvarno je kako pevaš i kako izgledaš. Moram da ti kažem - čuli smo razne interpretacije, a ovo je jedna od najlepših ženskih interpretacija ikada. Sve što si uspela da daš je zaista predivno, oduševljena sam, najblaže rečeno - rekla je Goca, dok je Leontina Vukomanović otkrila šta je sve to što krasi talentovanu Podgoričanku.

Foto: TvPink Printscreen

- Pevaš sa ukusom. U svakom momentu tvoje interpretacije vidi se tvoja divna mera, tvoja plemenitost... Mi padamo na to kada je sve u "vinkli" - rekla je Leontina, a komplimente nisu štedeli ni ostali članovi žirija, koji su imali samo reči hvale za nastup četrnaestogodišnje devojčice.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Goca Tržan

#Leontina Vukomanović

#Lorena Janković

#Pinkove zvezdice

#pevačica

'