AKTUELNO

Očekuje nas uzbudljivo veče.

Bubnjarka Ivana Radić napustila je prošle nedelje "Zadrugu 3" nakon što je izgubila u duelu za opstanak od Stefana Karića. Po pravilima koje je ustanovio Veliki šef, Ivana je dobila pravo da nominuje novog vođu, a ona je odabrala svoju prijateljicu Draganu Stojančević.

Pročitajte: Zola otvorio dušu Mirku Gavriću, pa mu otkrio Miljanine POSLEDNJE REČI pred odlazak na ABORTUS! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Dragana je odlučila da napravi zaplet, pa je za svoja dva potrčka odabrala Taru Simov i Darka Petkovskog Spejka, koji su uplovili u ljubavni odnos, ali su ga vrlo brzo i prekinuli, zbog toga što je Simova smatrala da je Spejko previše nezreo za nju, a i zbog toga što ona i dalje gaji emocije prema Mateji Matijeviću.

Foto: TvPink Printscreen

Tara je jedna od kontroverznijih učesnica "Zadruge 3" i često ulazi u sukobe sa svojim cimerima. Sa druge strane, Simova je duže na velelepnom imanju u Šimanovcima i ostvarila je dublje odnose sa zadrugarima od Spejka. Sve ovo će učiniti večerašnje nominacije posebno zanimljivim.

Foto: TvPink Printscreen

Dragan Marinković Maca je ušetao u Belu kuću kako bi nominacije mogle da počnu. Zadrugari će odabrati ko će od Tare i Spejka biti nominovan, a onda će učesnicima biti saopšteno ko je od njih dobio najmanje glasova publike protekle nedelje i samim tim postao drugi nominovani učesnik za izbacivanje.

Pročitajte: IPAK ĆE ZAVRŠITI ZAJEDNO?! Iva i Karić legli jedno pored drugog, JEDAN DETALJ govorio je VIŠE OD REČI! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ostanite uz televiziju Pink i portal Pink.rs, nominacije su upravo počele!

M.P.

#Nominacije

#Zadruga - Nominacije

#Zadruga 3

'