AKTUELNO

Ražnatović je redovno kod Rodića u Titelu.

Za portal Pink.rs odlučila je da se oglasi buduća tašta Veljka Ražnatovića i majka njegove verenice Bogdane Rodić, Danijela Rodić. Ona ne krije sreću što će uskoro postati baka, a nama je otkrila kako je prihvatila vest da je njena naslednica ostala u drugom stanju sa Ražnatovićem.

Foto: E - Stock

Foto: Privatna arhiva

Bogdanina majka ističe da Veljko Ražnatović redovno dolazi u njihov porodični dom koji se nalazi u Titelu, a zatim nam je ispričala i kako izgleda njena komunikacija sa budućim zetom.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Sloba i Anabela postaju PRVE KOMŠIJE?! Pevač kupuje PENTHAUS u zgradi Lunine mame! OVO NEMA NI U ŠPANSKIM SERIJAMA!

Sa budućom prijom Cecom Ražnatović, Danijela ističe da je redovno u kontaktu, a zatim nam je otkrila i kako izgledaju njihovi razgovori. Takođe, Danijela nam je rekla i kako bi volela da na svadbi njene mezimice zapeva i Ceca uz čije hitove uživa decenijama.

Foto: Pink.rs

Foto: Privatna arhiva

Danijela je u sjajnim odnosima sa Veljkom Ražnatovićem, a nedavno se pojavila i informacija kako će Cecin sin živeti na mirazu kod Rodića, od kojih će dobiti kuću na nekoliko spratova. To Danijela negira i ističe da za sada nemaju konkretne planove oko miraza.

Foto: Privatna arhiva

Veljko Ražnatović redovno odlazi kod Rodića na imanje, a u video-snimku koji se nalazi u nastavku možete pogledati kako oni provode jedan dan na njivi. Primetno je da Ražnatović pomaže taštu i tašti oko održavanja imanja, kao i da ne beži od poljoprivrednih poslova.

Autor: S. Kuvekalović

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'