AKTUELNO

Nikad je ne biste prepoznali!

Sin balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko oženiće se lepom Bogdanom Rodić koja čeka njegovo dete. Svadba decenije zakazana je za 24. novembar, a biće upriličena u prestoničkom hotelu ''Hajat''. Veljkova i Bogdanina svadba će, kao što je i Ceca ranije priznala, biti prava srpska, tradicionalna, te ne treba da čudi što će mladenci ispoštovati većinu običaja bez koje nijedno svadbeno veselje ne može da prođe, a jedno od njih je svakako kupovina mlade.

Foto: E - Stock

Bogdana Rodić izrasla je u prelepu damu, a do sada niko nije imao priliku da vidi fotografije iz njenog porodičnog albuma. Ekipa portala Pink.rs došla je u posed Bogdaninih fotografija iz detinjstva. Na prvoj se vidi kako Bogdana (u sredini) sa sestrama Bojanom i Natašom vozi autić za decu. Retko ko bi prepoznao zanosnu crnku na fotografijama iz detinjstva kada je imala kratku plavu kosu.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: BEZ NJIHOVIH HITOVA NE MOŽE DA PROĐE NIJEDNO VESELJE, a evo šta bi naše poznate pevačice zapevale na svadbi kod Veljka Ražnatovića!

Na drugoj fotografiji Bogdana uživa na moru sa sestrama, a na osnovu ovih fotografija vidi se da je Rodićeva imala lepo i bezbrižno detinjstvo.

Foto: Privatna arhiva

Inače, Bogdana se ranije bavila košarkom, a danas je zaposlena u porodičnoj firmi. Cecina snajka završila je Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo.

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Veljko Ražnatović

'