AKTUELNO

Navršilo se 40 dana otkako je poginuo popularni reper Dalibor Andonov Gru.

Na beogradskom groblju Orlovača danas se održava četrdesetodnevni pomen reperu Daliboru Andonovu Gruu, koji je 9. septembra tragično nastradao u Zemunu, tokom vožnje kajta. Nešto posle 10 časova na groblje izašla je njegova udovica Danica s najbližim članovima porodice, dok sinovi Relja i Vuk ne prisustvuju pomenu. Ubrzo je došla i Gruova majka, koja je i dalje neutešna zbog smrti sina.

Foto: e-stock/Dušan Milenković

- "Jao, sine moj... Došla ti je majka, sine" - kukala je reperova majka, koja je sve vreme plakala nad njegovim grobom koji je ljubila i snažno grlila, što je dodatno rasplakalo i rastužilo sve one koji su danas došli na pomen Gruu.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Nakon što je na sinovljevu večnu kuću spustila cveće, Gruova majka donela je i balone u obliku srca s porukama "Volimo te" i "Tvoji najmiliji".

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Četrdesetodnevnom pomenu prisustvuju, osim udovice, majke, oca, brata i drugih članova porodice, i njegove kolege i dugogodišnji prijatelji s javne scene, među kojima su Igor Lazić Nigor, Bane Kovačević iz nekada popularne rep grupe "187", reper Vladimir Ilić Ila, Marko Đurovski, reper Ivan Ivanović Đus, bivši odbojkaš Edin Škorić i mnogi drugi...

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Podsetimo, Dalibor Andonov Gru poginuo je u Zemunu tokom vožnje kajta u ponedeljak, 9. septembra u popodnevnim satima. Iz vode su ga izvukli prijatelji, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. Iza sebe je ostavio suprugu i sinove Vuka i Relju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pink.rs

#Dalibor Adanov Gru

#Groblje

#Pomen

'