AKTUELNO

Ona joj je najveća podrška!

Zvezda rijalitija ''Zadruga'', popularna pevačica Kristina Kija Kockar danas se u jednom prestoničkom restoranu sastala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem. Oni su nakon razgovora napustili ovaj lokal, a po Kiju je došla njena majka Nadica koja se od ćerke ne odvaja od incidenta koji se dogodio u stanu popularnog pevača Slobe Radanovića, Kristininog bivšeg supruga.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kija se sa majkom svojim automobilom zaputila u nepoznatom pravcu, a sve vreme je delovala prilično smireno i opušteno.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I SNIMCI! Kija Kockar prvi put u javnosti nakon incidenta sa Slobom! Evo kako izgleda i sa kojim muškarcem se sastala!

Snimak koji smo zabeležili na licu mesta, pogledajte u nastavku:

Da podsetimo, Sloba Radanović je u utorak u ranim jutarnjim časovima pozvao policiju da prijavi svoju bivšu suprugu koja je došla u njegov stan, a nakon toga ga je navodno napala. Policija je odmah došla do stana na Novom Beogradu gde je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. Sloba je na sebi imao ogrebotine, dok se Kija žalila na bol u nozi i imala je crvenilo. Ni Sloba, ni Kija ove navode nisu želeli da potvrde, već su u medijima naveli da nije došlo do incidenta.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'