AKTUELNO

Ovo su detalji koje o njoj niste znali!

Una Čolić, starija ćerka pop zvezde Zdravka Čolića, koja je nedavno napunila 18 godina, svojim fotkama privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, tačnije Instagramu. O njenom životu do sada se nije mnogo toga znalo, međutim, isplivali su do sada nepoznati detalji.

Ona pohađa najbolju i najskuplju privatnu gimnaziju u Beogradu, u kojoj je trenutno na završnoj godini. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pevača Bobana Rajovića, mladi fudbaler Andrija. Pre gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa ćerka Lara.

- Za osnovno obrazovanje prve ćerke Čola je iskeširao 68.000 evra, dok je školarinu za gimnaziju platio blizu 50.000 evra, koliko košta stan na periferiji Beograda. Do škole Unu je vozio vozač, a odnedavno ona ima položen vozački ispit i svoj auto, pa može i sama da se odveze - ispričao je izvor blizak porodici naše najveće zvezde.

Una obožava modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu. Neretko objavljuje fotografije iz noćnog provoda koji joj je, kao i njenim vršnjacima, najzanimljivija aktivnost, uz česta putovanja van granica Srbije, gde odseda u luksuznim hotelima.

- Una je dobro dete, lepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Razmažena jeste, kao i njena sestra. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove ćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom - kaže Čolin prijatelj.

Iako na njenom Instagramu ne možete pronaći fotografije na kojima sa njim razmenjuje nežnosti, Čolina ćerka ne krije da je u vezi sa izvesnim Markom, koji je dobrog imovinskog stanja, a živi na relaciji Nemačka-Srbija. Unine fotografije sa Markom, koji je nedavno iz Nemačke doputovao zbog proslave njenog punoletstva, njene drugarice i familija su lajkovali, uz opasku da podržavaju njihovu ljubav.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) on

Pink.rs

#Zdravko Čolić

'