AKTUELNO

Sve ispričala!

Pevačica Seka Aleksić uživa u trudničkim danima, a još uvek nije odlučila da ode na pauzu. Ona je sinoć nastupila pred Beograđanima, a ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" imala je prilike da razgovara sa njom pre nego što je zapevala.

Foto: TvPink Printscreen

NE POSTOJE DANI KADA SAM "NJANJAVA"

- Osećam se dobro, sad kako izgledam trenutno, to mi, verujte, uopšte nije važno (smeh). Srećna sam, lepo se osećam, to je najbitnije. I u prošloj trudnoći sam bila izuzetno aktivna, nekako sam takva osoba, takav mi je temperament. Kod mene ne postoje dani kad sam, što se kaže u narodu, "njanjava". Ja sam žena koja je apsolutno srećna u svom braku, u svom životu i uživam u tome i ništa mi nije teško. Meni je skoro pa isto kao prvi put, sve ono što prati trudnoću mene je zaobišlo, nemam mučnine, nisam ni umorna, osećam se zaista sjajno i Bogu hvala što mi je podario takvo osećanje - rekla je Seka.

JAKOV JEDVA ČEKA DA ISAK DOĐE NA SVET

- Raduje se on, već uveliko priča o bati Isaku, mazi stomak, ljubi, nekad hoće da udari kad se naljuti, ali to su neke dečije stvari to je potpuno prirodno.

VELJKO SE UVEK TRUDI DA ME ZAŠTITI

- Veljko je generalno džentlmen, a na kraju krajeva i pravi zaštitnik, ne radi to samo kad sam trudna, generalno je takav i štedi me kad god može, maksimalno.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica se osvrnula i na to što je sve veliki broj novih pevača i pevačica na muzičkoj sceni, ali i na to da ne podržava kad njene kolege u svojim pesmama pevaju o narkoticima.

- Ljudima je to izgleda najlakše, čime ću da se bavim, ustao sam danas, šta ću da radim, pa danas ću da budem pevač.

- Svakako da ne bih, kao ni svaki roditelj. Ja ne podržavam pesme u kojima se o takvim stvarima peva niti pevam takve stvari. Ja pevam "Zakuni se u ku*vu što noćas s tobom pije" i svakako da roditelji ne treba da dozvole deci da slušaju to, ali postoje i mnogo "gore" pesme. Ne treba deca da slušaju ni "Zakuni se u ku*vu", to nije namenjeno deci, ja sam tu pesmu namenski otpevala jer znam da svaka devojka, žena, kaže za onu drugu da je ku*va.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

'