AKTUELNO

Očekuje nas uzbudljivo veče!

Vesko Đukić napustio je prošle subote velelepno imanje u Šimanovcima i proglasio Sanija Ibraimova za novog vođu, što je izazvalo pravu pometnju u Beloj kući. Najviše se pobunio Vladimir Tomović, koji je očekivao da će on biti vođa, i od tada je s vremena na vreme prozivao javno Đukića zbog odluke.

Foto: TvPink Printscreen

Sani je odlučio da za svoja dva potrčka odabere Jelenu Pešić i Stefana Karića, koji su priznali da su bili u dvomesečnoj vezi. Kako zadrugari smatraju da oni i dalje gaje simpatije jedno prema drugom, Ibraimov je želeo da im pruži priliku da se osame od cimera i da vide da li mogu da obnove svoj odnos. To se nije dogodilo, a neki od zadrugara i dalje sumnjaju da se njemu dopada Iva Grgurić.

Foto: TvPink Printscreen, Pink.rs

Kao i svakog petka, voditelj Ognjen Amidžić je i večeras ušao u Belu kuću kako bi se odigrale još jedne nominacije. Zadrugari će večeras birati između Jelene i Stefana, a zadrugar koji bude dobio najviše glasova svojih cimere ići će u duel za opstanak sa takmičarem koji je dobio najmanje glasova publike protekle nedelje.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ostanite uz televitiju Pink i portal Pink.rs, nominacije su upravo počele!

Pročitajte: RODIĆU ZOLI DETE, NIKO NE MOŽE DA ME SPREČI U TOME: Miljana saopštila svoju ODLUKU zadrugarima! Svi čekaju reakciju Marije Kulić (VIDEO)

M.P.

#Nominacije

#Zadruga - Nominacije

#Zadruga 3

'