AKTUELNO

Mnogi njihovi prijatelji su se nadali da će uskoro stati na "ludi kamen".

Pevačica Marina Visković je posle čitave decenije zabavljanja raskinula veridbu sa Mirkom Vukovićem. Nakon gotovo deset godina ljubavi, pevačica i njen verenik, koji je svojevremeno uhapšen u policijskoj akciji "Ares" zbog nelegalnog posedovanja oružja, nedavno su odlučili da raskinu veridbu, iako su se mnogi njihovi prijatelji nadali da će uskoro stati na "ludi kamen".

Foto: Pink.rs

Naime, Marina je sudnonosno "da" svom vereniku trebalo da izgovori u maju prošle godine, pa je i najavljivana glamurozna svadba koja je trebala da ubde upriličena u glamuroznoj sali tada novootvorenog prestoničkog hotela.

Međutim do proslave svadbe nije došlo, a pevačica je nedavno i progovorila o odlaganju.

- Imali smo planove, ali to odlažemo jer mi zaista nije važno. Nisam tip koji o tome mašta. Mirko mi kaže: "Hajde makar žurku da napravimo". Poznavajući nas, to će biti luda žurka - kazala je ona pre par meseci.

Foto: Instagram

Podsetimo, Marina i Mirko upoznali su se i stupili u vezu još davne 2010. godine. Njih dvoje upoznala je i spojila Ceca, čiji je Mirko inače kum. Ona je sa Mirkom planirala da uplovi u mirnu luku i zasnuju prodicu, ali izgleda da to nije njihova sudbina.

- Moj dečko je Cecin kum, tako smo se nas dvoje upoznala - ispričala je Viskovićeva jednom prilikom.

Autor: Pink.rs

#Marina Visković

#pevačica

'