AKTUELNO

Bili su prestravljeni!

Miroslav Ilić, Jadranka Barjaktarović i Seka Aleksić doživeli su pravu dramu na letu iz Švajcarske za Beograd kad je ptica uletela u motor aviona. Incident se, kako je otkrio izvor koji se zadesio na letu, dogodio kad su se pevači vraćali s nastupa u Cirihu.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

- Ovakvi incidenti mogu da izazovu ozbiljne probleme, ali, na sreću, to ovog puta nije bio slučaj. Putnici su se ukrcali na avion, koji je poleteo u tačno predviđeno vreme. Ništa nije ukazivalo da nešto može da krene po zlu. Na tom letu su bili i pevači Jadranka, Miroslav i Seka, kao i menadžer Ace Pejovića i Aleksandre Prijović Danijel Blaško. Udobno su se smestili, a stjuardese su, po običaju, izvršile sve neophodne provere. Sva mesta su bila popunjena i avion je lepo krenuo s piste. Jasno se čulo da je motor promenio zvuk. Počelo je da krcka i krči i bilo je vrlo neprijatno to slušati. Odjednom je pilot promenio pravac kretanja i putnici su se uspaničili. Deca su počela da plaču, putnici da se vrte i tih nekoliko minuta, dok se osoblje leta nije obratilo putnicima, bilo je baš napeto. Tada je kapetan počeo da govori i rekao da će zbog tehničkih problema avion biti prinuđen da se vrati na pistu. Nikome nije bilo svejedno i svi su želeli da što pre budu na sigurnom tlu. Iako su stjuardi i stjuardese pokušavali da kontrolišu situaciju, videlo se da je situacija ozbiljna i da su u panici - priseća se izvor i dodaje da ni pevačima nije bilo svejedno.

Foto: TV Pink Printscreen

- I oni su se uspaničili. Nisu dramili niti ustajali sa svojih mesta, kao što su to neki radili, ali se videlo da su u strahu. Pola sata je trajala drama na nebu. Kad je avion sleteo, svi su aplaudirali. Na kraju je pilot saopštio da je u motor aviona uletela ptica i da je avio-kompanija obezbedila drugi avion za povratak. Oni putnici koji zbog straha nisu želeli da nastave putovanje ostali su u Cirihu, ali Seka, Miroslav i Jadranka su se vratili drugim avionom i na tom letu je sve bilo u najboljem redu - zaključio je izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Niko od pevača koji su se našli na ovom letu se nije oglasio po ovom pitanju.

Autor: Pink.rs

#Jadranka Barjaktarević

#Miroslav Ilić

#Seka Aleksić

'