AKTUELNO

Ekipa emisije "Paparaco lov" zabeležila je romantično putovanje Ognjena Amidžića i njegove lepše polovine.

Popularni voditelj Pink televizije Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska ove godine proslavljaju petogodišnjicu ljubavi u kojoj su dobili sina Matiju, a svoj jubilej odlučili su da obeleže na egzotičnom putovanju usred zime.

Foto: TvPink Printscreen

Amidžić je svoju dragu ovaj put obradovao putovanjem na Maldive, na kojima su se sjajno proveli i u potpunosti posvetili jedno drugom, a boravak na jednom od ostrva maldivskog arhipelaga iskoristili su i da kreiraju uspomene koje će ih doveka sećati na jedan od najlepših perioda u životu.

Oni su pozirali pred objektivom lokalnog fotografa koji je ozbiljno shvatio zadatak, pa je dao sve od sebe da popularnom bračnom paru da korisne savete o poziranju, kako bi na fotografijama izgledali što bolje. U jednom trenutku fotograf je želeo da pokaže Danijeli na koji način bi trebalo da zagrli svog supruga, pa je voditelja emisije "Amidži šou" pošteno ispipao, što je zabeležila kamera "Paparaco lova".

Foto: TvPink Printscreen

Danijela je pažljivo pratila instrukcije fotografa i pozirala kao što joj je rečeno, pa nema sumnje da će oboje biti prezadovoljni fotografijama.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Danijela Dimitrovska

#Maldivi

#Manekenka

#Ognjen Amidžić

#Paparazzo Lov

#voditelj

'