AKTUELNO

Pokazala je ko joj je najveća podrška u teškim trenucima.

Težak period je iza kontroverzne pevačice Dunje Ilić. Naime, ona je pre oko dve nedelje pokušala da sebi oduzme život kada je popila veliku količinu tableta, što je prethodno najavila i na svom profilu na Instagramu. Nju je u besvesnom stanju pronašao njen dečko Fredi i odmah je odvezao u bolnicu. Zahvaljujući njegovoj brzoj reakciji Dunjin život je spašen, a ona je nakon toga pretrpela još jedan šok. Njen otac Jovan je izvršio samoubistvo.

Dunja se neko vreme nije oglašavala na društvenim mrežama, međutim sada je odlučila da podeli lepe vesti. Ona je najnovijim objavama jasno stavila do znanja svojim pratiocima da se sada oseća dobro, kao i da joj veliku podršku tokom teškog perioda pruža upravo njen partner Fredi.

- Čisto. Raspoloženje - napisala je Dunja na Instagramu uz svoju fotografiju, a pored stavila emotikon anđela.

View this post on Instagram

Clean #mood 👼

A post shared by D'Dunia_🌛🌕🌜 (@ddunia_) on

PROČITAJTE JOŠ: NOVI DETALJI O SMRTI MUŽA ELME SINANOVIĆ: Pre nego što je preminuo izvršena mu je transplantacija bubrega, a OVO NIJE DOČEKAO!

Ona je na storiju na ovoj društvenoj mreži objavila i selfi sa svojim izabranikom na kojem se vidi kako ga ljubi u obraz, a po svemu sudeći, sada se oseća dobro.

Foto: / Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Dunja Ilić

'