AKTUELNO

Ne da na svoje prijatelje!

Danas je sve šokirala vest da je na producentsku kuću FM Play, koja se nalazi na Bežanijskoj kosi, bačena bomba. Producent Filip Miletić je za Pink.rs rekao da se eksplozija dogodila u toku noći i da povređenih, srećom, nema.

Foto: Pink.rs.

Jedna od onih koju je ova vest veoma potresla je pevačica Kija Kockar, koja je svoju karijeru započela upravo sa vlasnicima FM Play kuće, a u međuvremenu su postali i dobri prijatelji.

- Ja sam to saznala od vas medija, od prijatelja, odjednom su svi počeli da me zovu i znala sam da se nešto loše desilo. Ne znam ko mi je prvi javio, ali čim sam saznala da je bačena bomba, ja sam pozvala Filipa, on je bio nedostupan, pozvala sam Miloša, on mi se javio, rekao da niko nije povređen, što je najbitnije. Ja sam otišla odmah tamo da ih vidim, policija je izvršila uviđaj, ali su njih dvojica otišli da daju izjavu u policiji. Po meni i mom nekom znanju iz kriminalističkih filmova, ovo deluje kao potpuni amaterizam i kao neko upozorenje. Jer ako je neko hteo da im naudi, uništio bi opremu, ono što se nalazi u studiju, a ovo je zid uništen i ulaz. Ne znam ko je mogao da im se zameri, jer Miloš je stomatolog i bavi se tim poslom pored ovoga, Filip je magistar klavira, oni se čak i ne kreću u opasnom društvu, nikakvi kriminalci, ništa takvo. U svakom slučaju, policija će uraditi svoj posao i naći počinioce, ali moram da kažem da su se opasno zaje*ali, jer ko dira FM Play, dira i mene. Oni su moja porodica, mi jesmo saradnici, partneri, ali smo pre svega prijatelji - rekla nam je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Kija Kockar

'