AKTUELNO

Bogoljub Karić na svom fejsbuk profilu čestitao je Dan zaljubljenih i Pravoslavni praznik Sveti Trifun na veoma romantičan način.

Izlive ljubavi tokom današnjeg praznika Dana zaljubljenih imali su na svojim profilima na društvenim mrežama mnogi. Ipak posebno su se izdvojile fotografije, ali i poruka Bogoljuba Karića koji je pored izjave ljubavi supruzi Milanki, čestitao i praznik vinogradarima.

Foto: Fejsbuk

Dragi moji, danas je veliki dan, Sveti Trifun i praznik ljubavi, koje slavimo svi, pa hoću da čestitam svim srpskim domaćinima, vinogradarima, kao i zaljubljenim ljudima svih generacija, jer ljubav ne poznaje granice! Zato volite se ljudi, ništa ne košta, a mnogo znači. Ljubav je najveća vrlina, koju čovek može da poseduje, najvažniji zakon univerzuma i pokretačka energija svega! Neka vam je sa srećom Dan ljubavi. Svaki dan treba da nam bude isti da se volimo, ljubimo i da nam ne bude teško da svoju ženu od ranog jutra obasipamo ljubavlju i pažnjom kao i našu decu, da im pružimo mir i spokojstvo. Život je i ovako težak, na svakom koraku vrebaju nas problemi, nedaće, muke, nezadovoljstva gde god se pokrenemo, zato učinimo sve da onaj biser u školjci, a to je naša porodica, sačuvamo! Tako ćemo uspeti da pobedimo sve i da nam život bar malo bude ispunjeniji, srećniji i kvalitetniji - napisao je Bogoljub.

Osim poruke, ono što je privuklo pažnju njegovim fejsbuk prijateljima su fotografije na kojima su Karić i njegova lepša polovina u romantičnim pozama, a koje su oduševile sve.

Autor: D. P.

#Bogoljub Karić

'