AKTUELNO

Te 2013. godine nije ispunila očekivanja domaće publike, kojoj je danas, šest godina kasnije, zasigurno jedna od miljenica na domaćem estradnom nebu.

Mlada pop zvezda, čija je fotogafija iz najranijeg detinjstva privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, rođena je 1993. godine, a muzikom se bavi od 2012., kada ju je domaća javnost upoznala u jednom muzičkom takmičenju. Godinu dana kasnije, zajedno sa još dve koleginice oformila je žensku pop grupu koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji u Malmeu, gde se nije proslavila, budući da se njihova pesma nije plasirala u finale.

Foto: Printscreen Instagram/sarajoofficial

Domaća javnost iznela je brojne kritike na račun odabira pesme, ali i kostima i scenskog pokreta naših predstavnica, koje su se hrabro izborile sa kritikama. Posle izvesnog vremena, otpočela je solo karijeru koja je bila znatno plodonosnija - u rekordnom roku oko sebe okupila je armiju fanova koja je sve njene singlove uvek pozicionirala u sam vrh muzičkih top lista sa kojih naročito poslednjih meseci ne silazi.

Singlovi "Nemam vremena za to", "Lava", "Bez sna" i poslednji u nizu "Mili, mili" dostigli su milionske preglede na Jutjubu, a uglas ih je zajedno sa njom pevala publika na ovogodišnjim festivalima Exit, Music Week i drugim manifestacijama.

Ukoliko niste prepoznali pevačicu sa slike, reč je o dvadesetšestogodišnjoj Sari Jovanović, poznatijom kao Sara Jo, koja je danas zasigurno jedna od najpopularnijih pop pevačica mlađe generacije.

Foto: Promo/Mateja Jovanović

D. T.

#Sara Jovanović

#pevačica

'