AKTUELNO

Njeni postupci u rijalitiju i te kako su intrigirali domaću javnost.

Luna Đogani, pobednica druge sezone "Zadruge" i pevačica, privukla je veliku pažnju svojim učešćem u najgledanijem projektu ove vrste na televiziji Pink. Luna je učestvovala u dve sezone ovog rijalitija, a u svakoj od njih imala je ljubavnu vezu koja je potresala Srbiju i region.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Naime, u prvoj sezoni "Zadruge" Luna je bila u vezi sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, dok je u drugoj započela romansu sa Markom Miljkovićem, koja i danas traje. Ono zbog čega su ljudi najviše osuđivali mladu pevačicu bili su intimni odnosi koje je imala sa svojim momcima, a evo kako ona na to sada gleda.

Foto: Pink.rs

Nije svejedno kad vidiš te stvari, ni tamo mi nije svejedno bilo, ali to je sve deo života. Ja sam tamo živela svoj život dve godine, nisam se folirala, nisam igrala neku ulogu, imala sam te neke veze, ponašala sam se kao i napolju, imala sam odnose sa svojim momkom, ne vidim da je to nešto loše, držala sam se toga da sve bude u nekim granicama, da bude vulgarno, da se ne vidi previše, ni ne vidi, čuje se samo - rekla je Luna u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: Pink.rs/Ivan R.

O čemu je Luna još pričala pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'