AKTUELNO

Žive u elitnom naselju u Beogradu.

Porodica Đoleta Đoganija našla se danas u žiži interesovanja kada se u medijima pojavila vest da je denser izbacio svoju bivšu suprugu Slađu Delibašić iz kuće u kojoj su zajedno živeli dok su bili u braku, a u kojoj je ona od tad živela sa ćerkama.

Foto: Printscreen Google Maps, Kobra, Pink.rs

U ovoj kući otvoren je i vrtić, a Đole i Vesna su za sebe pronašli drugu oazu mira u srpskoj prestonici. Njih dvoje uživaju u ogromnom stanu u kom dominiraju svetle boje, a primat je na bež boji, koja je prisutna kako na zidovima, tako i u boji nameštaja.

Kako su ranije izjavljivali, oni su želeli da njihov dom odiše prostranošću i prozračnošću, te su se trudili da ga minimalno urede. U stanu postoji samo jedan zid na kojem se nalaze police gde su smeštene knjige, ali i dostignuća koja su postigli tokom postojanja grupe "Đogani".

View this post on Instagram

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

Što se tiče kuhinje, u njoj takođe dominiraju svetle boje, a i Vesna i Đole vole da provode vreme u njoj. Spavaća soba ima izlaz na veliku terasu koja ima neverovatan pogled na grad, te bi sigurno svi voleli da mogu barem na trenutak tamo da se nađu.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO IZGLEDA KUĆA NA TRI SPRATA IZ KOJE JE ĐOLE ĐOGANI IZBACIO SLAĐU: Vredi oko 400.000 evra, a jedan deo pretvoren je u vrtić! Ovaj detalj će vas ŠOKIRATI! (FOTO+VIDEO)

S obzirom na to da su, kako se pisalo, uložili dosta novca u sređivanje stana, nema sumnje da uživaju u svakom trenutku provedenom u njemu.

Autor: N. Vujčić

#Gagi Đogani

#Vesna Đogani

#stan

'