AKTUELNO

Kako se priča, Ana i David okončali su svoju emotivnu vezu.

Bivši učesnici "Zadruge" Ana Korać i David Dragojević navodno su raskinuli početkom ove nedelje, a kao glavnog krivca za krah veze on je naveo njenu najbolju drugaricu Soraju Vučelić! Naime, zgodna Ivanjičanka je pre desetak dana konačno otišla u Milano kod svoje prijateljice koju nije videla više od godinu dana, a David je već tad pozeleneo od muke jer nije bio pozvan.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Ono što ga je posebno iznerviralo jesu Anine fotke novih, preskupih krpica - kako se šuška, David je pobesneo jer zna da Ana to sebi ne može da priušti, budući da stvari kojima se pohvalila na Instagramu koštaju i po nekoliko hiljada evra, a ona je fotkala preko deset kesa sa markiranom garderobom.

- David je odmah pozvao Anu i urlao na nju! Vikao je kako ga njih dve prave majmunom i kako zna on vrlo dobro da te skupe krpice ne mogu same da priušte već da im to kupuju neki lovatori! Ana ga je ubeđivala kako je sve to Soraja častila i kako nema razloga da brine jer mu je verna kao pas, ali on je doživeo slom i nije prestajao da urla", pričao je izvor Staru, prenosi Srbija danas: "Onda je tražio da mu da Soraju na telefon, što je Ana uradila, pa je sočno izvređao i poručio joj da ne uvlači njegovu devojku u svoje filmove i da je pod hitno pošalje nazad u Beograd. Soraja mu je samo kratko odgovorila da treba da se leči i prekinula vezu - rekao je izvor blizak paru i dodao da se Ana naljutila na svog dragog jer se usudio da napadne Soraju, zbog čega mu se dva dana nije javljala.

Foto: Pritnscreen Instagram/ana_korac

- David je pozeleneo za ta dva dana! Mislio je da će Ana tek tada da ga prevari sa nekim lovatorom, pa je počeo da joj šalje srceparajuće poruke kako ne može da dočeka da je opet zagrli i poljubi. I ona se lako odljutila jer je shvatila da želi samo Davida koji ima mnogo kvaliteta kao čovek i muškarac. On je ubedio sebe da će joj verovati, ali se plaši da se Ani ne osladi život na visokoj nozi i skupi pokloni. On se nada da će je to proći, pošto Soraji za dva meseca ističe zabrana ulaska u Srbiju, pa ko zna šta će se dešavati kada se opet udruži sa Anom. One su ipak navikle na raskošni stil života, ali u Srbiji toga nema - završava izvor.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s Dragojevićem, međutim on nije odgovarao na naše pozive.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

#Soraja Vučelić

'