AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Naša legendarna pevačica Ana Bekuta već sedam godina uživa u skladnoj vanbračnoj zajednici sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom, ali u njenom životu nije uvek sve bilo tako mirno. Naime, ona je sa samo 17 godina ostala u drugom stanju, sa čovekom koji nije poznat javnosti, te rodila sina Igora. Ona je sina ostavila u dom za nezbrinutu decu, gde je proveo nekoliko meseci, posle čega ga je pevačica ponovo uzela.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Njen sin joj ovo nikada nije zamerio i uvek su imali skladan, porodičan odnos. Međutim, nedavno se u medijima pojavila prva ispovest Igorovog oca, koji je tvrdio da je njegova porodica, kada je saznala da je Bekuta u drugom stanju, htela da ubije i nju i dete.

Igorov otac dalje navodi da je molio svoje najbliže da poštede Ani život, da je posećivao sina u domu i da je često želeo samo da ga dodirne, te da je Bekuta njegova najveća ljubav u životu. Ana je sada, prvi put, dala svoj odgovor na ispovest čoveka koji joj je napravio dete pre mnogo godina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAR DECA DA MI OSTANU SIROČAD! Suzana Mančić završila u bolnici! Koristila tablete koje su mogle da je KOŠTAJU ŽIVOTA! (FOTO)

Tu priču, koja se opet vrti ovih dana, sam ispričala kao svoju ispovest i trebalo mi je mnogo hrabrosti za to, a kamoli za rođenje deteta u 17. godini u to vreme i u tako maloj sredini gde sam živela. Mene nikada nije zanimao svet, uvek sam se držala one: "Tiha voda breg roni". Nije me zanimalo tada da li sam hrabra, zanimao me život i htela sam da mladim ženama koje su prolazile kroz sličnu situaciju kažem da ko zna zašto nam se takve stvari dešavaju i da samo pratimo svoje srce i da svoje biografije pišemo sami. Nisu me zanimale priče drugih. Jedini koji imaju pravo da kažu nešto je moja porodica - navela je Bekuta.

Pink.rs

#Ana Bekuta

'